Koalice ANO & ODS konečně domluvena-

Parlament zachráněn, vláda s dobrou a stabilní většinou je tu! ODS bude mít Vnitro, Spravedlnost, Dopravu, Školství & EET je dobrovolné & měsíční hlášení je dobrovolné a v každé dozorčí radě je zástupce ODS. To je Babišcva cena

Klaus se obrací ve své posteli. Mladý Klaus je ministr školství. Pan Fiala se stává velvyslencem v New Yorku a dostane čestný doktorách na Harvardu. Obě strany ukázaly státnickou moudrost, ukázaly, jak jim záleží na `dobré náladě`! Parlament zachráněn, vláda s dobrou a stabilní většinou je tu! ODS bude mít Vnitro, Spravedlnost, Dopravu, Školství & EET je dobrovolné & měsíční hlášení je dobrovolné a v každé dozorčí radě je zástupce ODS. To je Babišcva cena, ktrou byl ochoten zaplatit za blaho národa, prostě `JE LÍP`.

Příští heslo ODS do voleb je: VOLTE OPRAVDOVOU PRAVICI! OHLÍDÁME VAŠE HODNOTY! A přesně tak se budeme chovat.

Předsedou vlády se stává dřívější ministr spravedlnosti pan Pelikán, dokud se neukončí vyšetřování. Pan Babiš se stává ředitelem nově založeného státního podniku, jehož akladatelem je Úřad vlády a tento podnik se jmenuje Ferda Mravenec a bude do roka zamšstnávat několik tisíc osob, a bude pro státní správu vykonávat centrálně co nejvíce služeb, např. srpávu budov, veěkeré nakupy, tvorbu a provoz IT systémů.

Autor: Erik Steinn | středa 15.11.2017 0:02 | karma článku: 13,19 | přečteno: 874x
  • Další články autora
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 673x
Učím na technické vysoké škole.

Mám rád filosofii, sociologii, ontogenezi lidské psychiky.

Znám i řadu ekonomickych témat. Můj hlavni pocit je, že mnoho témat je dnes opředeno tolika vlákny a zavaleno nánosy bahna, že jednoduché a stručné vyjádření se k tématu, nebo jen krátké pojmenování podstaty věci může být k užitku. A o stručnost a hutnost se budu vždy snažit.

Seznam rubrik