Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejvíce keců o rychlém zavedení internetu do každého kozího chlívku v ČR měl expremiér Bohuslav Sobotka (2014-2017). Kozám žádný internet dosud nezavedl a fuč je také ulhaný bývalý premiér.;-(

0 0
možnosti
JK

Internet v každé rodině (nebo pro každého) je první předpoklad e-gouvernementu, tedy elektronizace státní správy. To má na život stejný dopad jako masové rozšíření mobilů. Obíhání úředníků, žadonění o razítka a neustálé notářské ověřování všeho bude minulostí, bez osobního kontaktu se výrazně sníží korupce a hlavě každý bude mít o svých záležitostech aktuální přehled.

Á propos, kdy naposled jste si kontrolovali na katasrálu, zda je vaše nemovitost ještě vaše. Například.

0 0
možnosti
Foto

Autore, stát vám může zajistit pouze to, co si u něj zaplatíte. Jen si vás dovoluji ujistit, že právě ten "rychlý internet" od něj bude ve finále výrazně dražší, než od jakéhokoli jiného dodavatele.

0 0
možnosti
JK

Že vy jste to samé tvrdil i o elektřině, no jistě, na houby je natahování těch šíleně drahých drátů. ;-)

0 0
možnosti

Já bych zavedl minimální plat ve výši 150 % průměrného platu. Ok, na první pohled je to nesmysl. I na druhý. Asi i na třetí. Ale to samé lze prohlásit i o povinnosti státu zajišťovat lidem rychlý internet.

1 0
možnosti

Proč? Internet je dneska v podstatě srovnatelnou službou státu jako silnice, železnice apod.

0 0
možnosti

Rychlý internet ano, ale optika tahaná zemí není vždy řešením.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 673x
Učím na technické vysoké škole.

Mám rád filosofii, sociologii, ontogenezi lidské psychiky.

Znám i řadu ekonomickych témat. Můj hlavni pocit je, že mnoho témat je dnes opředeno tolika vlákny a zavaleno nánosy bahna, že jednoduché a stručné vyjádření se k tématu, nebo jen krátké pojmenování podstaty věci může být k užitku. A o stručnost a hutnost se budu vždy snažit.

Seznam rubrik