Diskuse

Konec top09

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P86a42v58e67l 97Z80e36m71a63n

29. 3. 2015 21:45

"nejchytřejší pražští voliči" 8-o , to je myšleno jako vtip dne ? ;-) nebo jde jen o to, že pán je z Práglu ?

0 0
možnosti

R56a28d14e56k 96J96a36r41o40š

29. 3. 2015 12:08

Článek po formální i obsahové stránce v podstatě o "hounu"...

1 1
možnosti

J32a72n 85P42a34v17l54í98k

29. 3. 2015 12:04

Téma příštích voleb je jednoznačné: zachránit parlamentní demokracii a odbabišovat republiku. Takže by se měly spojit všechny standardní strany k prosazení tohoto cíle, protože to by mělo být jejich společným zájmem. ODS, TOP 09, KDU-ČSL a ČSSD.

1 1
možnosti
Foto

Na Mises.cz jsem zaregistroval tento názor.

Nebudu volit Svobodné. U nich hrozí, že by se mohli dostat do zastupitelských orgánů a doopravdy by se jim mohlo podařit uskutečnit něco ze svého programu. Tím ale budou jen protahovat agonii státu. Nehledě na to, že si nedělám iluze. Jakmile Mach se svou suitou čuchne k "potrubí", kterým ročně proteče 1 bilion našich korun, je po ideálech. :-))) V minulosti jsem několikrát uvěřil/naletěl jakýmsi novým "Mlynářům" a co z toho? Zas další užvaněná, leč opět jen mlaskající svoloč, která si velice rychle sedla k tomu "potrubí". Já nechci a nepotřebuju stát ani s hodně blbým politickým programem, ani s málo blbým politickým programem, ani s "tlustým potrubím", ani s "tenkým potrubím". Na minarchismus nevěřím a považuju ho za blbost, protože je to úžasná příležitost pro "salámové" hajzly (minarchisticky s pidiústavou zaručující osobní svobody začaly dnešní suprčupróbrkorporátněfašistické USA). Já budu volit nějakou hovadnou stranu s nějakým (zejména rozpočtově) hovadným programem, které se podaří tenhle paskvil jménem stát ještě víc rozložit a rychleji posunout ke konci. Mě už to fakt nebaví. Nejdřív se 24 let pinožit před komoušema a teď dalších 25 před touhle svoločí! Mám toho akorát tak dost! Upřímně vám řeknu - ať táhnou všichni politici včetně Svobodných do paďous! K tomu, aby se to stalo využiju demokraticky těch nejdebilnějších z nich. :-)))

0 1
možnosti
Foto

Zatím mají tihle gauneři dostatek prostředků, které získali ze státních penězovodů, aby se mohli nějak transformovat, nebo se rozlést  do jiných stran.  Tihle lidé jsou profesionální členové gangu co si říká stát a je jim v podstatě jedno v jaké straně, nebo funkci budou.   Hlavně, že tam budou.

0 0
možnosti
Foto

Zajíci se počítají po honu.

TOP09 dostala v praze cca stejně jako ANO, v Eurovolbách rovněž, v parlamentních o něco méně než ANO-zhruba stejně jako v prvních, kterých se účastnili.

Po tomto volebním období už nebudou lidi hodnoti jen sliby, ale i činy ANO, Úsvitu...

4 1
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 673x
Učím na technické vysoké škole.

Mám rád filosofii, sociologii, ontogenezi lidské psychiky.

Znám i řadu ekonomickych témat. Můj hlavni pocit je, že mnoho témat je dnes opředeno tolika vlákny a zavaleno nánosy bahna, že jednoduché a stručné vyjádření se k tématu, nebo jen krátké pojmenování podstaty věci může být k užitku. A o stručnost a hutnost se budu vždy snažit.

Seznam rubrik