Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jáša

20. 8. 2011 17:02
Pisatel blogu

má pravdu. To , že nás  ( Evropu ) v nedaleké budoucnosti čeká velký konflikt je velice pravděpodobné. Takže už s tohoto důvodu je nutné sjednocování evropských zemí. Co se tyče ekonomiky a obchodu , z dlouhodobého hlediska je to už dneska zahájení konfliktu -  všechny ty krize, místní války , boj o zdroje vody, nerostné suroviny, přelidněnost.........

A zůstát sám , nebude a není žádnou výhodou ,to se jen tak jeví lidem, kteří nevidí dál než na špičku svého nosu. A ve velkém a různorodém kolektivu zemí musí zákonitě docházet ke kompromisům, které nejsou vždy stejně výhodné pro všechny. Je to cena za možnou ochranu. Švýcarsko je jen jedno.

0 0
možnosti

zdeseny obcan

20. 8. 2011 15:07
EU naopak k valce vede

Valky v Evrope ustaly protoze se povedlo vytvorit etnicky homogenni staty a ty nemaji duvod se sousedy valcit. Zmizely spory o Alsasko, Slesvicko, Sudety nebo Gdansk.

Tim ze EU podporuje masovy priliv mimoevropskych etnik na kontnent jen pripravuje konflikty nove.

0 0
možnosti

cerny.prem

20. 8. 2011 5:07
milý autore

A tím chcete říct prosím co ?

Jako že EU gut nebo pryč z tohoto hrůzapodniku ?

já volím B

vy ale jen jakoby něco nakousáváte a nedokousáváte. Vyjádřete se jasně. Bez vytáček.

0 0
možnosti

Michle Jan

20. 8. 2011 0:15
Doplnek

...pohybu..!Pochyby mam ja?

0 0
možnosti

Michle Jan

20. 8. 2011 0:12
Uprimnou soustrast

Lituji studenty co pisatel ,,uci,,!Clanek tohoto stylu muze napsat snad jen clovek velice pochybneho intelektu.Prvni vec, kdyz jsem koupil 27 stad ovci,zrusil jsem jim oploceni.Pastva je provadena pospolu.Pozor, strihani a dojeni -jednotne- a na stejnem miste pro vsechny ovce.Nazyvam jej ECB(exclusiv central box).Maji svobodu pochybu a nemuzou si to vynachvalit.Proste raj!:-):-):-)

2 0
možnosti

Tramp_007

20. 8. 2011 0:48
Re: Uprimnou soustrast

Zřejmě mám též pochybný intelekt - nějak jsem nepochopil, co chcete říct. PS. Naučte se alespoň oddělovat věty, aby tak nebolely oči.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 673x
Učím na technické vysoké škole.

Mám rád filosofii, sociologii, ontogenezi lidské psychiky.

Znám i řadu ekonomickych témat. Můj hlavni pocit je, že mnoho témat je dnes opředeno tolika vlákny a zavaleno nánosy bahna, že jednoduché a stručné vyjádření se k tématu, nebo jen krátké pojmenování podstaty věci může být k užitku. A o stručnost a hutnost se budu vždy snažit.

Seznam rubrik